Bine ai venit, creeaza-ti un cont sau autentifica-te.

Politica de confidentialitate


Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi accesand pagina noastra de internet sau cumparand din magazinul nostru on-line. 

SC Ariki Bijoux SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 0023042.
Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa ta de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Ariki Bijoux  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizesi despre tine sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de tine.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui  prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre sau prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@ariki.ro.

Ariki.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact inregistrate, unele aspecte de care esti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. 

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor tale, inregistrarea si autentificarea pe ariki.ro implica o parola.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. 

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca noi consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a te informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. 

Iti multumim ca ai venit la ariki.ro




Abonare Newsletter

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi colectii Ariki, te rugam sa completezi formularul de mai jos.
Vei fi printre primii care afla despre ofertele speciale, dar si informatii interesante.