Politică confidențialitate

    Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati accesand pagina noastra de internet sau cumparand din magazinul nostru on-line. 

    Site-ul ariki.ro este operat de societatea SC. ARIKI BIJOUX SRL, cu sediul social in Bucuresti, sector 3, strada Postavarul, nr. 3C si sediul comercial in Bucuresti, sector 3, b.dul Decebal, nr.9, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J40/21067/2006, avand CUI:  RO 19939976.

   SC. ARIKI BIJOUX SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 0023042.

 

    Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. 

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

 

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice  SC. ARIKI BIJOUX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati  despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este:

 

_stabilirea contactului cu clientii

_ informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

_ trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS), participarea la concursuri

_de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul

Clientului/Cumparatorului.

_ transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

_ transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea ariki.ro si a tertilor cu care ariki.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

 

     Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC ARIKI BIJOUX SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 0023042, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul descris mai sus.

 

     Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca conform Legii nr. 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

      Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa Bucuresti, sector 3, strada Postavarul, nr. 3C, in atentia SC. ARIKI BIJOUX SRL., si va puteti exercita, in mod gratuit, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

    Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bucuresti, sector 3, strada Postavarul, nr. 3C , in atentia SC. ARIKI BIJOUX SRL., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

·         rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

·         transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

·          notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

     De asemenea, ariki.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori, furnizorilor de servicii de contabilitate ai SC. ARIKI BIJOUX SRL.

 

     Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care ariki.ro a incheiat parteneriate in vederea oferirii de servicii de plata cu card bancar Garanti Bank sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii platii acestia fiind direct raspunzatori  

 

     Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Drepturile utilizatorilor

 

Dreptul la informare (operatorul este obligat sa încunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal); 
Dreptul de acces la date: fiecare utilizator isi poate modifica datele personale din contul personal sau poate solicita stergerea datelor din baza de date formuland o solicitare catre: 
contact@ariki.ro
Dreptul de interventie asupra datelor - orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, în special a datelor incomplete sau inexacte; 
Dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari); 
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrari automate; 
Dreptul de a se adresa justitiei.

 

Cookie-uri utilizate

     Pe acest site sunt folosite atat cookie-uri de sesiune (care exista numai pana cand închideti browser-ul de web), cat si cookie-urile permanente (care exista pentru o perioada mai lunga de timp). Cookie-uri folosite pe acest site, pot fi, în general, de trei tipuri: strict necesare, de performanta si functionale.

Unele dintre cookie-uri de pe site-ul nostru sunt esentiale în scopul de a va permite sa utilizati site-ul si sa beneficiati de toate functionalitatile sale. Aceste fisiere nu stocheaza informatii despre utilizator care ar putea fi folosite în scopuri comerciale sau informatii referitoare la paginile vizitate.

     Unele dintre cookie-urile de pe site-ul nostru colecteaza informatii despre modul în care vizitatorii utilizeaza site-ul - ce pagini sunt vizitate mai des, ce mesaje de eroare apar la pagini web etc. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii care identifica vizitatorii. Toate informatiile despre aceste cookie-uri sunt colectate si agregate si raman confidentiale. Acestea sunt folosite doar pentru a îmbunatati modul în care functioneaza site-ul nostru.

    Site-ul nostru foloseste cookie-uri Google Analytics. Informatiile colectate de catre aceste cookie-uri vor fi transferate si stocate de catre Google pe servere din Statele Unite ale Americii, în conformitate cu practicile sale de confidentialitate. Mai sunt folosite cookie-uri de la urmatorii terti: Google, Facebook, Youtube, Pinterest.

 

      Ariki.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact inregistrate, unele aspecte de care esti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. 

 

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor tale, inregistrarea si autentificarea pe ariki.ro implica o parola.

 

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. 

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca noi consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a te informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. 

   Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de emailcontact@ariki.ro .

 

Iti multumim ca ai venit la ariki.ro